Atlantic Alféa Excellia A.I

Suunniteltu säästämään energiaa ja ympäristöä

Excellia on täydellinen lämmitysjärjestelmä. Ulkoyksikkö ottaa talteen ulkoilman lämpöenergian ja siirtää sen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Erityinen kompressori kykenee ottamaan lämpöä hyvin talteen -25°C asti, eikä sitä tarvitse sammuttaa edes -30°C pakkasellakaan. Kaikkein kylmimmällä säällä integroitu sähkövastus antaa portaattomasti apulämpöä tarpeen mukaan, täysin automaattisesti. Sisäyksikkö on hiljainen ja siisti eikä vie paljoa tilaa. Talosi on lämmin ja kuuma vesi riittää.

Laitteessa monipuolinen, suomenkielinen ohjaussäädin. Sisäyksikössä on A-luokan kiertopumppu sekä patentoitu koaksaalilämmönvaihdin. Innovatiivisen ratkaisun myötä lämmönvaihtimessa on erittäin vähäiset lämpöhäviöt. Alféa ilmavesilämpöpumput ovat ainutlaatuisia, sillä niissä ei ole jäätymisvaaraa, tukkeutumisongelmia eivätkä ne ole herkkiä veden laadulle.

Ely-keskus myös tukee nyt siirtymistä fossiilisista lämmitysjärjestelmistä ilmavesi- tai maalämpöpumppuun, tuen määrä 4000 euroa. 

Excellia A.I mallista on saatavilla monia tehovaihotehtoja; 8 kW, 11kW, 14 kW, 16 kW ja Duo mallit 11kW sekä Duo 14kW

ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta laittestosta. sekä asennuksesta. Vastaamme yhteydenottoihin mahdollisimman nopeasti, usein jo saman päivän aikana. Voitte myös ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon 050 5546533

"*" indicates required fields

Mistä tuotteesta olette kiinnostunut*
Minulle saa lähettää sähköpostitse ajankohtaisia tarjouksia ja tiedotteita (max. 1.-2 kpl/kk)