Ilmalämpöpumppu Hollola

Ilmalämpöpumput Hollola

Ilmalämpöpumput Hollola

Hollolaan voi saada tehokasta lämmitystä ja viilennystä vuoden ympäri. Tarjoamme nopean asennuksen – usein vain muutamassa arkipäivässä laitteen saapumisen jälkeen. Investoi mukavaan ja energiatehokkaaseen ympäristöön Suomen Energia Expertin avulla. Me tarjoamme ilmalämpöpumppuja, jotka auttavat säästämään lämmityskustannuksia ja takaavat miellyttävän sisäilman jokaisena vuodenaikana. Ilmalämpöpumppu on hyvä valinta, koska se vähentää talven kylmien päivien aiheuttamia lämmityskuluja ja varmistaa viileämmät olot myös kesällä. Meiltä löytyvät laadukkaat ilmalämpöpumput, joista voit valita mieleisesi.

Suomen Energia Expertti asentaa ilmalämpöpumput ammattitaidolla Hollolassa ja sen lähiympäristössä. Asennukset tehdään luotettavasti ja laadukkaasti koulutettujen ammattilaisten toimesta. Jos tarvitset ilmalämpöpumppua asennettuna, ole rohkeasti yhteydessä meihin! Asennusten hinta Hollolan alueella alkavat 600 eurosta, sisältäen arvonlisäveron. Ilmalämpöpumpun asennukset ovat myös kotitalousvähennyskelpoisia, mikä tarkoittaa mahdollista veronpalautusta asennus kustannuksista.

Kun tilaat tuotteen Suomen Energia Expertiltä, asentajamme ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen maksuttomasta ilmalämpöpumpun asennuskatselmuksessa tapahtuvasta tapaamisajankohdasta. Muista ilmoittaa asentajalle laitteesi saapumisilmoitus, jotta voimme suunnitella asennuksen aikataulun tehokkaasti. Asennuksen jälkeen saat erillisen laskun ja asentaja toimittaa sinulle asennustodistuksen.

ota yhteyttä

Halutessanne voitte ottaa meihin yhteyttä ja sopia maksuttomasta kartoituskäynnistä tai pyytää suoraa tarjousta tuotteista. Yhteydenotto onnistuu alla olevan lomakkeen kautta tai soittamalla meille suoraan numeroon 050 5365655

Vastaamme yhteydenottolomakkeisiin mahdollisimman pian, usein saman päivän aikana.

"*" indicates required fields

Mistä tuotteesta olette kiinnostunut*
Minulle saa lähettää sähköpostitse ajankohtaisia tarjouksia ja tiedotteita (max. 1.-2 kpl/kk)