Ilmavesilämpöpumppu
Lahti & Helsinki

Ilmavesilämpöpumppu ottaa lämpöenergian ulkoilmasta ja siirtää sen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Käyttövesi voidaan myös lämmittää ilmavesilämpöpumpulla. Tutustu ilma-vesilämpöpumppuihin ja valitse kohteeseen parhaiten sopiva malli. Toimimme pääasiassa alueella Helsinki – Lahti.

Ilmavesilämpöpumppu sopii päälämmitysjärjestelmäksi

Ilmavesilämpöpumppu on suunniteltu talon pääasialliseksi lämmönlähteeksi. Kovimpien pakkasten ja suurimman lämmöntarpeen hetkellä laite ottaa automaattisesti käyttöön integroidun varajärjestelmän (sähkö, öljy tai kaasu).

Ilmavesilämpöpumppu esimerkiksi antaa lämpöä vielä -30°C pakkasella ja tuottaa +60°C asteista vettä vielä -20°C pakkasessa. Excellia mallit antavat yli 90% nimellistehostaan lattialämmitystalossa (+35°C) ja 75% nimellistehostaan patterilämmitystalossa (+50ºC) vielä -20°C pakkasella.

Ilmavesilämpöpumpulla huomattavat säästöt

Perinteiseen sähkölämmitykseen verrattuna energiaa voidaan säästää peräti 1 100 euron edestä vuodessa.

Avustus öljylämmityksestä luopumiseen

Ely-keskus tukee nyt siirtymistä fossiilisista lämmitysjärjestelmistä ilmavesi- tai maalämpöpumppuun, tuen määrä 4000 euroa. Lue lisää energiatuesta alla olevasta linkistä.

Pyydä tarjousta kodin lämmitykseen

Täytä alla oleva yhteydenottolomake ja pyydä tarjousta kodin lämmitysratkaisusta. Teemme teille räätälöidyn tarjouksen niin ilmavesi- kuin maalämpöpumpuista. Tarjouspyyntö ei ole sitova.

Voit halutessasi olla meihin yhteydessä myös suoraan puhelimitse numeroon 050 5365655

"*" indicates required fields

Mistä tuotteesta olette kiinnostunut*
Minulle saa lähettää sähköpostitse ajankohtaisia tarjouksia ja tiedotteita (max. 1.-2 kpl/kk)