Mitsubishi Ecodan Hydrobox

Monipuolinen lämmitysjärjestelmä tarpeen mukaan.

Mitsubishi Electric Hydrobox mahdollistaa energiaa säästävän lämmitysjärjestelmän helpon ja nopean asennuksen pieniin ja keskisuuriin kiinteistöihin.
Energiapihin lämpöpumpputekniikan avulla voit säästää jopa puolet lämmityskustannuksistasi. Laitteisto käyttää uutta, ympäristöystävällistä kylmäainetta R32.
Erinomainen vaihtoehto Sinulle, joka haluat säästää olemassa olevan lämminvesivaraajasi. Kysy lisää jälleenmyyjältäsi!

Energiaasäästävä ja ympäristöystävällinen ilmavesilämpöpumppu

Mitsubishi Electric Ecodan -lämpöpumpputekniikka tuo suuret säästöt kiinteistön lämmityskuluihin. Voit säästää lämmityskuluistasi jopa 50 prosenttia.

Tarvittu lämpöteho saadaan valitsemalla juuri oikean tehoinen lämpöpumppuyksikkö, ja tarvittaessa niitä voidaan kytkeä useampi rinnan. Tehokas ulkoyksiköstä ja Hydroboxista koostuva lämmitysjärjestelmä korvaa öljy-, sähkö- tai kaukolämpöenergiaa ympäristöystävällisellä energiapihillä lämpöpumpputekniikalla.

Vain 80 cm korkea sisäyksikkö on joustava ratkaisu ahtaisiin tiloihin. Pienestä koostaan huolimatta Hydrobox on varustettu paisuntasäiliöllä, vesipumpulla, virtausvahdilla ja tarpeellisella ohjaustoiminnoilla.

Pienikokoinen Hydrobox ei sisällä käyttövesivaraajaa, joten voit hyödyntää nykyisin vesivaraajasi tarpeen mukaan. Hydrobox on täysin äänetön ja huomaamaton vaihtoehto Ecodan R32 -vesivaraajalla varustetulle ilma-vesilämpöpumpulle.

Pyydä tarjousta kodin lämmitykseen

Täytä alla oleva yhteydenottolomake ja pyydä tarjousta kodin lämmitysratkaisusta. Teemme teille räätälöidyn tarjouksen niin ilmavesi- kuin maalämpöpumpuista. Tarjouspyyntö ei ole sitova.

Voit halutessasi olla meihin yhteydessä myös suoraan puhelimitse numeroon 050-5546533

"*" indicates required fields

Mistä tuotteesta olette kiinnostunut*
Minulle saa lähettää sähköpostitse ajankohtaisia tarjouksia ja tiedotteita (max. 1.-2 kpl/kk)