Toimitusehdot

Suomen Energia Expertti Oy toimittaa tuotteet kuluttaja-asiakkaille veloituksetta ellei muuta sovita.
Joskus tuotteissa on vikoja joko kuljetuksesta tai jostain muusta syystä johtuen esim valmistusvika. Jos kyseessä on selkeä vika kuljetuksesta johtuen voi tuotteen palauttaa samalla kuljetuksella jolla se on tullut perille.

Silloin on erittäin tärkeää ottaa valokuva tuotteen vahingon toteamiseksi ja myös kuva kuljettajan allekirjoittamasta rahtikirjasta. Molemmat kuvat tulee toimittaa myyjälle. Asiakkaalle ei tästä koidu kustannuksia. Asiasta tulee aina kirjallisesti ilmoittaa osoitteeseen: info@suomenenergiaexpertti.fi

Takuukorjauksissa laite korjataan ensisijaisesti paikanpäällä. Jos laitteessasi on vikaa ota yhteyttä myyjään: Huoltomies soittaa ja sopii huolto ajankohdasta kanssasi. Asiakkaalle ei tästä koidu kustannuksia.

Takuukorjauspyyntö tulee esittää kirjallisesti osoitteeseen: info@suomenenergiaexpertti.fi
Verkkokaupassa on 14 vrk aikana oikeus palauttaa virheetön tuote alkuperäisessä pakkauksessa erikseen sovittuun osoitteeseen.
Palautusaika lasketaan tuotteen toimituspäivästä. Mikäli haluat palauttaa tuotteen ole yhteydessä myyjään; sähköposti: info@suomenenergiaexpertti.fi tai puhelinnumero: 0505546533.

Kuluttaja vastaa tuotteen palautus kustannuksista.
Mikäli tuote on asennettu ei tuotetta ole enää mahdollista palauttaa.
Maksupalautukset tehdään samaan maksutapaa käyttäen jolla maksu on suoritettu.

Suomen Energia Expertti pidättää oikeuden peruuttaa tilauksen ja palauttaa asiakkaan maksaman summan mikäli verkkokaupasta tilattua tuotetta ei ole kohtuullisen ajan kuluessa saatavilla. Tilauksen peruuttamisesta ilmoitetaan asiakkaalle välittömästi, kun tuotteen puuttuminen huomataan ja mahdolliset maksetut rahat palautetaan välittömästi. Pankkien viiveestä johtuen rahojen palautukseen voi mennä 1-3 arkipäivää.