Ilmalämpöpumput &
Ilmalämpöpumpun asennus Lahti

Säästöä lämmityskustannuksiin ja lämpöä kevääseen

Viilennä sisäilmaa kesällä ja lämmitä sitä talvella. Ilmalämpöpumpun on todettu pienentävän talvipakkasten aiheuttamia lämmityskuluja merkittävästi. Laske energiakustannuksia ja nosta asuinmukavuuttasi laadukkailla ilmalämpöpumpuilla. Meiltä löydät useimmat myynnissä olevat merkit ja mallit.

Meiltä ilmalämpöpumpun asennukset luotettavasti Lahdessa ja lähialueilla. Ilmalämpöpumpun asennus suoritetaan laadukkaasti ammattilaisen toimesta. Kun tarvitset ilmalämpöpumpun asennettuna, ota yhteyttä meihin!

Ilmalämpöpumpun asennus ja toimitus välillä Helsinki – Lahti

Ilmalämpöpumpun asennukset alkaen 600 eur, alv 24%. Ilmalämpöpumpun asennukset ovat kotitalousvähennyskelpoisia menoja, joten saat verottajalta palautusta asennuksesta. Suoritamme ilmalämpöpumppujen asennuksia välillä Helsinki – Lahti.

Tilaus-toimitusprosessin kulku:

Kun olet tilannut valitsemasi tuotteen Suomen Energia Expertiltä asentajamme soittaa teille ja sopii tapaamisajakohdan paikan päällä tapahtuvalle, maksuttomalle ilmalämpöpumpun asennuskatselmukselle. Koska kaikki toimituksemme toimitetaan veloituksetta suoraan osoitteeseenne pyydämme informoimaan asentajaa siitä kun kuljetusliike ilmoittaa teille milloin ostamanne laite saapuu. Samalla voitte täsmentää asentajan kanssa ilmalämpöpumpun asennusaikataulua. Ilmalämpöpumpun asennuksen jälkeen asentaja laskuttaa asennuksen erikseen ja toimittaa Teille asennustodistuksen.

Pystymme tarjoamaan tuotteillemme nopeat asennukset. Usein vain muutamia arkipäiviä, kun laite on saapunut teille.

ota yhteyttä

Halutessanne voitte ottaa meihin yhteyttä ja sopia maksuttomasta kartoituskäynnistä tai pyytää suoraa tarjousta tuotteista. Yhteydenotto onnistuu alla olevan lomakkeen kautta tai soittamalla meille suoraan numeroon 0505546533

Vastaamme yhteydenottolomakkeisiin mahdollisimman pian, usein saman päivän aikana.

"*" indicates required fields

Mistä tuotteesta olette kiinnostunut*
Minulle saa lähettää sähköpostitse ajankohtaisia tarjouksia ja tiedotteita (max. 1.-2 kpl/kk)